Weekend

Du må blive på skolen i weekender - eller du må tage hjem.
Dog er der enkelte forlængede weekender, bliveweekender eller weekender, hvor alle elever tager hjem.

Der bliver fremlagt weekendprogram med aktiviteter.
Hvis du tilmelder dig weekend på skolen, skal du naturligvis være med til det program, der er fremlagt.
Du skal til- eller framelde weekend senest mandag formiddag før den pågældende weekend.

Weekend på skolen kan være mange ting. Der er næsten altid arrangeret tur eller aktivitet. Det kan være tur til Skagen, Skøjtetur til Ålborg, Klatretur, Zoo tur til Ålborg eller mange andre ting. Det kan også være hygge hjemme på skolen.

Weekend starter fredag kl. 14.45. Der er busforbindelse til Hjallerup. Skolen forventer, at elever der skal på weekend, er væk fra skolen kl 16.

Normale weekender skal du komme tilbage til skolen søndag aften mellem kl. 19 og 21.30.

På Søn- og Helligdage er der kun busforbindelse med Rute 74/75 med afgang fra Hjallerup kl. 19.37.